Bedankt! 


Beste bezoeker,

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website! We zijn verheugd dat je de tijd hebt genomen om ons te verkennen en we hopen dat je hebt genoten van wat je hebt gezien. Bij Noraya zijn we gepassioneerd door wat we doen en we streven er altijd naar om de beste service en producten te bieden aan onze klanten.

We willen je bedanken voor het vertrouwen in ons merk en we hopen dat we je binnenkort mogen verwelkomen als een van onze gewaardeerde klanten. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren.

Nogmaals bedankt voor je bezoek aan onze website en we hopen je snel te zien!

 

Met veel liefs

Team Noraya 

---

 

Dear Visitor,

Thank you so much for visiting our website! We are delighted that you took the time to explore us and we hope you enjoyed what you saw. At Noraya, we are passionate about what we do and we always strive to provide the best service and products to our customers.

We want to thank you for trusting our brand and we hope to welcome you soon as one of our valued customers. If you have any questions or comments, please do not hesitate to contact us. We are always ready to help and advise you.

Thanks again for visiting our website and we hope to see you soon!

 

With much love
Team Noraya

 

Schrijf je review!

Bij Noraya streven we ernaar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden bij elke aankoop die ze doen. We zijn trots op onze sieraden en accessoires en we willen graag dat onze klanten er net zo van houden als wij.

Als je tevreden bent met je aankoop bij Noraya, zouden we het enorm waarderen als je een review zou willen schrijven op onze website. Jouw feedback en ervaringen zijn van onschatbare waarde voor ons en helpen ons om onze producten en diensten te verbeteren en te blijven voldoen aan de wensen van onze klanten.

Of het nu gaat om een mooie ketting, een paar oorbellen of een enkelbandje, jouw mening is belangrijk voor ons. Laat ons weten wat je van onze producten vindt en hoe je ervaring was met onze service en klantenservice. We horen graag jouw verhaal en waarderen het dat je de tijd neemt om jouw ervaringen te delen met ons en met anderen.

Als je niet helemaal tevreden bent met jouw aankoop, neem dan gerust contact met ons op voordat je een review schrijft. We willen graag de kans krijgen om eventuele problemen op te lossen en jouw ervaring met Noraya te verbeteren.

Bedankt voor jouw steun en vertrouwen in ons bedrijf. We hopen dat je blijft genieten van onze sieraden en accessoires en we kijken uit naar jouw review.

Reactie plaatsen

Reacties

Samia
2 jaar geleden

Zeer tevreden over de service en de kwaliteit! Met mijn ketting gezwommen, gedoucht, … elke dag gedragen en het verkleurde niet. Voor ieder wat wils!

Asmae
2 jaar geleden

The best en snel opgestuurd en een goed kwaliteit love you❤❤❤❤❤😘😘😘😘

Najat
2 jaar geleden

Very happy met mijn aankoop van dit weekend op een eventje in Antwerpen. Uit de zoveel prachtige juwelen koos ik voor twee mooie, afgewerkte, zilvere ringen voor een spotprijs. Ik kom zeker nog terug bij jullie!

Noura Sadik
2 jaar geleden

Super tevreden met mijn bestelling en wat een leuke service! Het uitpakken is even leuk als de bestelling zelf!

M.G,
2 jaar geleden

Heb twee kettingen gekocht een klein maandje geleden, en ik kan je zeggen dat ik ze sindsdien elke dag draag! Ga zeker meer bestellen! Ook super mooi geleverd , goeie kwaliteit en mooie modellen!

Farisa Begic
3 jaar geleden

Door een vriendin leerde ik deze webshop kennen en ik ben heel blij dat ik heb besteld want alles klopt! Het armbandje is zo mooi en er is goede service ik had mijn pakketje de volgende dag. Super blij! 😊

Samia
3 jaar geleden

Het totaalpakketje klopt gewoon bij jullie. Zowel het product als jullie service is 💯

Asmae E.
3 jaar geleden

Mooie kwaliteit en verkleurt niet love it en snelle levering zal zeker nog is bij jouw bestellen ❤❤❤

Nora
3 jaar geleden

Via een vriendin heb ik de webshop leren kennen! Heb onlangs een armband besteld, wat een zeer goede kwaliteit!! Ik kan er alles mee doen, mijn handen zijn zo vaak in het water! Ik ga nu ook de ketting bij bestellen. Zeker een aanrader!! Noraya heeft er een vaste klant bij!
Bestellen is de boodschap, thank me later ;)

Zainab
3 jaar geleden

Super tevreden