GUIDE 

We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste maat te vinden als het gaat om sieraden en accessoires. Daarom bieden wij bij Noraya een matengids aan om onze klanten te helpen bij het kiezen van de juiste maat voor hun aankoop.

Onze matengids is eenvoudig te gebruiken en biedt indicatieve maten die kunnen variëren afhankelijk van het ontwerp en het materiaal van het sieraad. Om de juiste maat te vinden, meet je de omtrek en raadpleeg vervolgens onze matentabel om de bijpassende maat te vinden.

Het is belangrijk om te onthouden dat onze matengids een indicatie is en dat de uiteindelijke pasvorm kan variëren afhankelijk van het ontwerp en het materiaal van het sieraad. Als je twijfelt over de maat, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder om de perfecte maat te vinden voor jouw aankoop.

We willen onze klanten graag de beste winkelervaring bieden bij Noraya. Daarom bieden we een ruilbeleid aan, waarbij je binnen een bepaalde termijn jouw aankoop kunt ruilen als de maat niet goed blijkt te zijn. Bekijk onze website voor meer informatie over het ruilbeleid en de voorwaarden.

We hopen dat onze matengids jou helpt om de juiste maat te vinden en dat je tevreden bent met jouw aankoop bij Noraya.

Omtrek in mm Maat EU Maat BE Maat US
49,30 15,75 49 5
50,60 16 50 5,5
51,58 16,50 52 6
53,15 17 53 6,5
54,50 17,25 54 7
55,71 17,75 55 7,5
57,15 18,25 56 8
58,20 18,50 58 8,5
59,35 19 59 9
62,35 19,75 62 10

DEZE TABEL IS EEN INDICATIE !

 

TIPS

  • Meet de vinger waar je jouw ring wil dragen, iedere vinger is anders!
  • Meet meerdere malen op verschillende momenten om de juiste maat nauwkeurig te meten! 
  • Twijfel je? Neem dan de grootste maat! 
  • Meet je vinger bij een normale temperatuur, door koude/warme temperaturen kan je maat verschillen. 
  • Rekening houden met de ring die je kiest! Een dikkere ring zit strakker om je vinger en omgekeerd! 

 

Nog vragen? Contacteer ons via: Mail, insta-dm of via het contact formulier! 

 

CARE GUIDE 

Veel factoren kunnen de levensduur van uw sieraden beïnvloeden. Bij Noraya moedigen wij al onze klanten aan om hun sieraden te verzorgen zoals je uw huid zou verzorgen. Om de kwaliteit van uw sieraden te behouden geven we enkele tips mee. 

 

DE LEVENSDUUR VAN UW SIERADEN VERLENGEN

Probeer te voorkomen dat kleine steentjes aan stoffen blijven haken, omdat ze dan kunnen uitscheuren.
Sommige van onze juwelen zijn 18k verguld. Deze plating kan eventueel wegslijten. Om dit te vermijden, raden wij u aan de juwelen niet te dragen tijdens het sporten of andere activiteiten waarbij u handenarbeid moet verrichten.
Zilver is een zeer buigzaam metaal wat betekent dat het super gemakkelijk buigt (enige nadeel van zilver). Als u ziet dat uw ring uit vorm begint te raken, raden wij u aan hem voorzichtig terug in de juiste positie te buigen, omdat dit er ook toe kan leiden dat de tandjes die de stenen op hun plaats houden open gaan staan.

Om de levensduur van uw sieraden te verlengen raden wij u aan geen parfum, lotions of andere chemicaliën te gebruiken die het juweel kunnen beschadigen. Deze chemicaliën kunnen uw sieraden dof maken en hun glans verminderen.  

Wij raden u aan uw sieraden regelmatig schoon te maken met een juwelendoekje of een zachte tissue om opgebouwde resten te verwijderen, zodat ze jarenlang hun mooie zilveren kleur behouden. Als uw juwelen troebel worden door ophoping van zweet en lotion legt u ze in een bakje lauw water met een druppel afwasmiddel en borstelt u ze voorzichtig. Een tandenborstel met zachte haren is hier meestal heel geschikt voor!

 

GEBRUIKTE MATERIALEN
Cubic Zirconia is het ultieme diamantalternatief. Een hoogwaardige CZ-steen heeft veel van dezelfde kwaliteiten als een diamant, maar produceert meer kleurflitsen en schittering dan zijn dure zusje! CZ stenen zijn ethischer en natuurlijk een minder duur alternatief.